Încurcătură la Aeroportul din Oradea. Bagajele a 300 de turiști au zburat spre Turcia în loc de Egipt și invers

Aeroport
Sursa foto: Pixabay

Bagajele a 300 de turiști au zburat spre Turcia în loc de Egipt și invers sâmbătă seară de la Aeroportul din Oradea. Mai precis, turiștii care au fost îmbarcați la ora 18.51 către Egipt s-au trezit cu bagajele celor care au plecat la ora 19.36, de pe Aeroportul din Oradea spre Antalya și invers.

„Am ajuns la 21.30 pe Aeroportul din Antalya şi am mers sa ne luăm bagajele pentru ca apoi să mergem la resort. Am aşteptat la banda de bagaje şi nimic, am stat cam o oră cred, pe urmă am întrebat la informaţii, ei nu ştiau de situaţie. În final am aflat ce s-a întâmplat, că bagajele au fost încurcate. Am stat trei ore în aeroport ca să completăm şi nişte hârtii ca să ne trimită bagajele. A fost groaznic. Cu copii mici după noi, am rămas şi fără lapte praf, hainele sunt în bagaj. N-am păţit asa ceva de când călătoresc”, a povestit  o orădeancă, potrivit Bihoreanul.

Tot potrivit acesteia, erau 180 de pasageri îmbarcați în avionul în care se afla, deci 360 de persoane afectate din cele două zboruri.

„Nici până la această oră nu știm când vom primi bagajele. Avem medicamentele necesare zilnice, suferim și de diabet, insulina fiind în bagaj, precum și aparatul pentru apnee în somn. Cred că e de film de comedie această situație, pentru unii”, a precizat și Ioan L., pasager în avionul către Hurghada, pentru Bihoreanul.

O altă cititoare declară pentru cotidian că au fost afectați și copii mici ale căror lucruri de mare necesitate nu se știe când vor ajunge. I se pare inadmisibilă o asemenea gafă având în vedere numărul mic de zboruri ale aeroportului orădean.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: