Indexul TRAI: Top 10 cele mai bune cartiere din România și în ce zone să nu te muți

Sursă foto: wo.wiktionary.org
Sursă foto: wo.wiktionary.org

Orașele Sibiu, Brașov și Arad sunt cel mai bine clasate orașe din România, din punct de vedere al standardelor de locuit, potrivit indexului TRAI care numește și care sunt cele mai bine cotate cartiere.

Indexul TRAI indică și care sunt cartierele cel mai bine evaluate: „Băncilor” din Arad, „Valea Aurie” și „Trei Stejari” din Sibiu. Datele sunt obținute din Vocea Cartierelor, a doua etapă de dezvoltare a indicelui T.R.A.I., realizat de Storia – platforma cu anunțuri imobiliare lansată de OLX, cu scopul de a oferi tuturor celor care sunt în căutarea unei locuințe, cele mai relevante opinii despre orașele și cartierele în care urmează să locuiască. Indexul se află în a doua sa etapă de dezvoltare, în care, sub conceptul „Vocea Cartierelor”, oferă românilor care accesează platforma trai.storia.ro și o evaluare subiectivă a cartierelor și orașelor populare din România, pe baza părerilor obținute de la locuitorii din fiecare zonă selectată.

Platforma oferă utilizatorilor noi funcții prin care pot primi date personalizate, pot filtra datele în funcție de criteriile de evaluare care îi interesează cel mai mult și pot inclusiv să compare cartierele între ele, pentru a observa care scorează cel mai bine la criteriile alese de ei. Platforma include atât date obiective, prezentate în secțiunea T.R.A.I., care măsoară o serie de factori cheie precum traficul, reperele, calitatea aerului și prețurile imobilelor, cât și date subiective, prezentate în cadrul secțiunii „Vocea Cartierelor” și obținute de la locuitorii din zonele evaluate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL