Skip to content
Internațional

India: Îndrăgitul actor Rishi Kapoor a murit la 67 de ani

rediff.com

Actorul indian Rishi Kapoor, faimos pentru interpretarea a numeroşi eroi romantici în filmele de la Bollywood, au murit joi la Mumbai, după o îndelungată luptă cu cancerul, informează DPA. În vârstă de 67 de ani, Kapoor fusese internat la spitalul Sir HN Reliance Foundation, după ce acuzase dificultăţi de respiraţie.

Actorul a murit la ora locală 08:45 (03:15 GMT), după o luptă de doi ani cu leucemia, a precizat familia sa într-o declaraţie. Kapoor fusese diagnosticat cu cancer în 2018. După ce a urmat un tratament de aproape un an la New York, el se întorsese în Mumbai în septembrie anul trecut.

Vedeta provenea dintr-o cunoscută familie de actori, producători şi personalităţi ale teatrului şi şi-a făcut debutul în cinematografie în filmul tatălui său, Raj Kapoor, „Mera Naam Joker”. Rishi a devenit cunoscut după ce a interpretat rolul principal din „Bobby”, o poveste de dragoste pentru adolescenţi, lansată în 1973. Pe parcursul următorilor 20 de ani, el a interpretat numeroase roluri de erou romantic, apoi a făcut tranziţia către roluri mai de substanţă şi blockbuster-uri în cadrul unei cariere întinse pe cinci decenii.

Moartea sa survine la doar o zi după cea a altui mare actor indian, Irrfan Khan, tot la Mumbai, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *