Skip to content
Politică

Indignare în tabăra Orban după incidentul de la PNL Sector 4. Adrian Moraru: Nişte gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine”

Inquam Photos / George Călin

Adrian Moraru, consilier general şi fost candidat la Primăria Sectorului 3, a criticat modul cum au fost organizate alegerile de la Sectorul 4 şi faptul că organizatorii au apelat la agenţi de pază ai unei firme private, agenţi care l-ar fi îmbrâncit inclusiv pe şeful PNL, Ludovic Orban, pentru a-l scoate de pe scenă.

Mi-am propus să nu comentez alegerile interne. Dar aseară a fost o premieră. Preşedintele naţional al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de nişte gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” şi care i-au zis să facă paşi”, a scris pe pagina sa de Facebook Adrian Moraru, consilier general al PNL.

Fostul candidat la Primăria Sectorului 3 a reamintit şi modul cum a fost tratat Theodor Stolojan. „Putem să adăugăm şi scena epocală, tot cu gorile, când fostului preşedinte/premier/europarlamentar Stolojan, şeful “BEC-ului” acestor alegeri interne, venit să îşi plătească cotizaţia i  s-a spus pe acelaşi ton că nu ştiu cine e el şi că să se care dracu de acolo că nu e în evidenţele filialei”, a completat Moraru.

Alegerile PNL de la Sectorul 4 au avut parte de un fapt inedit. Organizatorii au folosit o firmă de pază pentru a menţine liniştea şi controlul membrilor, însă agenţii acesteia s-au contrat atât cu jurnaliştii, cât şi cu o parte a echipei Orban, inclusiv liderul PNL fiind îndepărtat mai mult cu forţa de pe scena din curtea sediului central al partidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *