Skip to content
Politică

Îndrăznește să crezi: fost electrician, actual ministru în Guvernul Dăncilă

Inquam Photos / George Calin

PSnews.ro vă prezintă în cele ce urmează ce ”îl recomandă” pe unul dintre miniștri Guvernului Dăncilă pentru a ocupa un loc în aparatul guvernamental.

Concret: Ioan Deneş, numit de PSD în funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, căci despre el este vorba, este un senator de Bistrița fără nicio diplomă de studii care să-l recomande pentru scaunul pe care îl ocupă.

Minsitrul Deneș, angajat ca electrician la Căile Ferate Române

CV-ul său, încarcat pe site-ul Guvernului, ar putea câștiga cu brio premiul de cel mai scurt CV al unui ministru aflat în funcție. Atenție: are doar 2 pagini! Însă, pe lângă faptul că actualul ministru este ”subțire” la capitolul informații legate de activitatea sa, aflăm că înainte de Revoluție, el s-a angajat ca electrician la Căile Ferate Române, unde a rămas până în 1993, când a plecat să lucreze… chiar la un centru de plasament din Beclean ca profesor.

De altfel, tot din CV-ul ministrului, aflăm că înainte de Revoluție, el s-a angajat ca electrician la Căile Ferate Române, unde a rămas până în 1993, când a plecat să lucreze la un centru de plasament din Beclean ca profesor.

Totodată, în cei 7 ani, până să ajungă ministru, Deneș s-a perindat prin diferite funcții de partid: secretar al grupului parlamentar PSD din Senat, secretar al Comisiei pentru administraţia publică si organizarea teritoriului din Senat şi preşedinte al Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului din Senatul României. Nimic însă care să îl recomande pentru funcția de ministru al Apelor și Pădurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *