Skip to content
Politică

Inevitabilul s-a produs! Dragnea îi dă dreptate Elenei Udrea

evz.ro

Liderul social democraților și șeful Camerei Deputaților, Liviu Dragnea îi dă dreptate fostei șefe a Turismului, Elena Udrea, în chestiunea privind impunerea anumitor reguli de autorizare a construcţiilor în staţiuni.

Astfel, șeful Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, în Mamaia, că în general, în zonele turistice, se construieşte haotic, apreciind că ar fi fost bună o lege precum cea pe care a încercat să o implementeze Elena Udrea, care impunea anumite reguli de autorizare a construcţiilor în staţiuni, informează Gândul.info.

Liviu Dragnea a spus, marţi, în Mamaia, la finalul unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanţii patronatului din turism că sunt zone în care mergea când era student, iar acum nu mai poate să ajungă pentru că nu-i mai plac, din cauza construcţiilor.

„În ceea ce priveşte relaţia cu autorităţile locale, a existat o iniţiativă a unui Guvern, cred ca doamna Udrea a avut acea iniţiativă pe care mulţi au înjurat-o, în care autorităţile locale, structurile asociative au reacţionat foarte violent şi au blocat acea lege care impunea anumite reguli de autorizare a construcţiilor în staţiuni. Atunci primarii au solicitat ca ei să aibă autoritatea totală. Eu nu îi acuz pe primari dar am dreptul după atâţia ani de administraţie locală să-mi spun un punct de vedere foarte ferm: a fost o greşeală. Pentru că sunt zone, chiar aici pe litoral, unde eu veneam când eram student şi unde nu mai pot să mă duc acum. Că nu-mi mai plac. Sunt zone în munţii României care, pentru că au fost scăpate din mână, nu mai pot fi reparate: construcţii haotice, cu un milion de culori, construcţii urâte, imposibil să găseşti un loc de parcare”, a spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *