Skip to content
Politică

Infectat cu COVID-19, Lucian Bode l-a băgat în carantină pe ambasadorul SUA: Decizie radicală luată de Adrian Zuckerman

Facebook/Adrian Zuckerman
" "

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, nu va mai participa personal la întrevederi în umătoarele zile, până când va fi testat pentru Covid. Diplomatul s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a fost ulterior confirmat cu Covid.

Potrivit unui anunț al Ambasadei SUA la București, Adrian Zuckerman nu este considerat caz de contact direct, deși s-a întâlnit miercuri cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

" "
" "

„După întâlnirea pe care Ambasadorul Zuckerman a avut-o ieri cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ni s-a adus la cunoștință faptul că rezultatul testului COVID-19 al Ministrului Bode a fost pozitiv.

Conform normelor în vigoare, Ambasadorul Zuckerman nu este considerat caz de contact direct. Din dorința de a fi foarte prudent, Ambasadorul Zuckerman nu va participa personal la întrevederi până la momentul la care va fi testat pentru prezența coronavirusului, în acest sfârșit de săptămână.

Ambasadorul nu prezintă simptome COVID-19, iar starea sănătății sale este una bună”, a transmis Ambasada SUA.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat miercuri seara că a fost depistat cu Covid-19.

În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv”, a anunțat Lucian Bode pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *