Skip to content
Politică

Informații de ULTIMĂ ORĂ pentru românii din Marea Britanie! INFO #BREXIT: ghid oficial de îndrumare

unionsyndicacale.eu

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, vine cu noi precizări într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Concret: potrivit acestuia, din 30 martie 2019, procedura de înregistrare pentru obținerea noului statut de ședere în Regatul Unit este disponibilă pentru toți cetățenii 🇹🇩români, indiferent de tipul de document de identitate pe care îl dețin, fie pașaport electronic, fie carte de identitate sau pașaport simplu.

Redăm postarea intergală a ambasadorului Dan Mihalache:

INFO #BREXIT

📌Începem săptămâna cu 👍vestea că, din 30 martie 2019, procedura de 🖊înregistrare pentru obținerea noului statut de ședere în 🇬🇧Regatul Unit este disponibilă pentru toți cetățenii 🇹🇩români, indiferent de tipul de 📜document de identitate pe care îl dețin, fie pașaport electronic, fie carte de identitate sau pașaport simplu.

De asemenea, 🇬🇧Home Office a publicat, în limba 🇹🇩română, n 📖ghid oficial de îndrumare pentru înregistrarea cetățenilor din 🇪🇺Uniunea Europeană în vederea obținerii noului statut de ședere în 🇬🇧Regatul Unit, respectiv statut de rezident permanent (settled status) și statut de stabilire provizorie (pre-settled status).

📖Ghidul răspunde întrebărilor frecvente cu privire la procesul de înregistrare, cuprinde date de contact pentru asistență și instrucțiuni cum să aplicați pentru 👶copii și 👫tineri sub 21 ani.

📖Ghidul este disponibil la:
https://www.gov.uk/…/settled-status-for-eu-citizens-and-the…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *