Skip to content
Politică

Informaţii explozive despre un teren cumpărat de Udrea şi Cocoş cu mult sub preţul pieţei. Legătura cu Onţanu DOCUMENT

Apar informaţii explozive despre un teren cumpărat de Elena Udrea (pe vremea când era ministrul Dezvoltării) şi de soţul ei din acel moment, Dorin Cocoş.

Elena Udrea și Dumitru Cocoș se numără printre beneficiarii operațiunii „Marea prăduială”, prin care un teren din domeniul public al statului dat Curții de Conturi pentru construirea unui sediu a fost înstrăinat ilegal de către Mafiile din administrație și din domeniul imobiliar. Actele prin care Udrea a devenit proprietar (de bună – credință până la eventuala probă contrarie) au fost semnate la notarul public Ioana Băsescu, relatează Cetăţeanul.net.

Dintre cei 11.774 mp (între care și terenul de 8300 mp al Curții de Conturi a României) pe care Neculai Onțanu i-a înstrăinat în schimbul unei presupuse mite de 4 milioane de euro împărțite cu Toma Șutru, secretarul primăriei Sector 2, un mic lot de 82 mp a ajuns la Elena Udrea și Dorin Cocoș pentru un preț preferențial. Terenul a fost vândut apoi de fostul ministru cu 260.000 de euro.

Găsiţi AICI mai multe informaţii (însoţite de documente) despre legăturile dintre suprafaţa de pământ şi Neculai Onţanu (fostul primar UNPR al Sectorului 2), precum şi reacţia Elenei Udrea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *