Infotrafic: Coloane de mașini pe DN1 și A2

dn1 trafic
Foto: Facebook

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov s-au format coloane de maşini pe sensul de urcare spre Braşov, cât şi între staţiunile Predeal-Buşteni, în direcţia către Ploieşti, informează marţi Centru Infotrafic din IGPR.

Coloane de maşini sunt formate şi pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, pe DN 7C Transfăgărăşan sunt coloane pe aproximativ 5 km.

Aglomeraţie în trafic şi coloane de autovehicule sunt formate şi pe DN 39 Constanţa – Vama Veche, iar valorile de trafic pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către Capitală sunt ridicate.

Astfel, conform sursei citate, valorile de trafic marţi după-amiază sunt următoarele:

1. DN 1 Ploieşti – Braşov: coloane de autovehicule între Nistoreşti – Comarnic şi Buşteni, pe sensul de urcare spre Braşov, precum şi între staţiunile Predeal – Buşteni, în direcţia către Ploieşti.

2. DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu: coloană de autovehicule între Brezoi – Călimăneşti, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

3. DN 7C Transfăgărăşan: coloană de aproximativ 5 kilometri în zona Cabanei Bâlea Lac, pe ambele sensuri de mers.

4. DN 39 Constanţa – Vama Veche: coloane de autovehicule între Agigea – Eforie Nord, pe sensul către Vama Veche, precum şi între Tuzla – Eforie Nord, în direcţia către Constanţa.

5. A1 Bucureşti – Piteşti: trafic normal.

6. A2 Bucureşti – Constanţa: valori de trafic ridicate pe sensul de mers către capitală, cu o medie de 50 autovehicule/minut.

7. A3 Bucureşti – Ploieşti: trafic normal.

8. A4 Ovidiu – Agigea: valori de trafic în creştere pe sensul de mers dinspre litoral.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: