Skip to content
Argeș Știri locale

Infotrafic: Două persoane au murit, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal pe DN7

news.ro

Două persoane au murit, luni, după ce o maşină şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal pe DN 7, în judeţul Argeş. Victimele au rămas încarcerate în maşină şi au fost scoase de către pompieri. Un al treilea autoturism a ieşit în afara carosabilului, încercând să evite impactul.

Centrul Infotrafic precizează că accidentul a avut loc pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea, pe raza localităţii Prislopu Mic (comuna Drăganu, judeţul Argeş). „A avut loc o coliziune frontală între o autoutilitară şi un autoturism. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alta a fost rănită”, a transmis Infotrafic.

În accident au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit, iar a treia maşină a ieşit în afara carosabilului, încercând să evite impactul. Două persoane dintr-o Dacia Logan au rămas încarcerate şi au fost scoase de către pompieri, însă a fost declarat decesul.  Deocamdată, nu au fost stabilite toate împrejurările în care a fost produs accidentul, dar traficul în zonă este complet blocat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *