Skip to content
Politică

Înfrângere dură pentru Guvern și PSD din partea opoziției pe OUG privind migrația aleșilor locali

Ordonanța de urgență privind migrația aleșilor locali a fost respinsă, miercuri, de Camera Deputaților, relatează b1 tv.

195 de voturi  pentru respingere, 109  voturi împotrivă  OUG, iar cei de la UDMR s-au abținut (21 de abțineri). Un număr semnificativ de deputați din cercul puterii au lipsit de la acest vot.

Pentru a fi adoptat acest OUG era nevoie de un minim de 202 de voturi, ne-a precizat Tinel Gheorghe, liderul deputaților PDL.

”Nu sunt supărat de niciun fel, nu pot fi supărat pe colegii mei”, a precizat Ponta, după votul din Plen.

Camera Deputaților nu este cameră decizională cu privire la acest act normativ. Senatul este forul decizional, urmând ca decizia să fie luată săptpmâna viitoare.

Tot astăzi, plenul Camerei Deputaților a respins o moțiunea simplă de cenzură împotriva ministrului Finanțelor, Ioana Petrescu.

Știre în curs de actualizare

1 comentariu la “Înfrângere dură pentru Guvern și PSD din partea opoziției pe OUG privind migrația aleșilor locali

  1. Daca nu sunteti in stare sa va sustineti nici propriul guvern in demersusrile lui, atunci domnilor parlamentari psd-isti, sau mai bine spus, mai pacalicilor, plecati acasa !!! Pe Basescu nu l-ati dat jos, dreptate pana la cap nu ati facut, guvernul nu puteti sa vi-l sustineti. Atunci la ce dracu mai stati pe acolo ? Incepe sa-mi placa ideea PDL-istilor : hai la anticipate !!! Ca sa vedeti cum sta treaba, ca poate ati uitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *