Skip to content
Politică

Înfrângere rușinoasă pentru gruparea anti-Ponta din Parlamentul European. Premierul revine cu un nou mesaj

Prim-ministrul României, Victor Ponta, revine cu un nou mesaj pe pagina de socializare.

Gruparea anti-Ponta din Parlamentul European a suferit, joi, o înfrângere rușinoasă, după ce solicitarea mai multor parlamentari de a se discuta în plen situația justiției din România, a statului de drept și a premierului, a fost respinsă, a anunțat Ponta prin intermediul mesajului transmis pe Facebook, care subliniază faptul că „există și mulți prieteni onești ai țării noastre”.

„Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei – ( Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE ) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei! Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!”, a scris Victor Ponta pe pagina de socializare.

12 comentarii la “Înfrângere rușinoasă pentru gruparea anti-Ponta din Parlamentul European. Premierul revine cu un nou mesaj

  1. v-ati dus cu jalba in bat ca acum sute de ani, cand boierii care roiau domnia se duceau la Inalta Poarta, rusine sa va fie tradatorilor, naparcilor jegoase, prafu si pulberea sa se aleaga de voi!

  2. v-ati dus cu jalba-n bat, precum boierii pe timpuri la Inalta Poarta, rusine sa va fie ,tradatorilor!

  3. Bravo noua!!Noi îi alegem sa ne reprezinte și ei critica tara și poporul care i-a ales.
    Trădători de tara și de neam…

  4. Un popor de rahat. Se cearta si se parasc romanii intre ei ca la usa cortului !!!! Bai derbedilor vedeti voi cetatenii altor natiuni sa se barfeasca pe afara precum voi ? Uitati-va la unguri. Cind vine vorba de interesul national sunt toti in acelasi partid (sic) !!!!

  5. Ii doresc domnului Ponta sa fie sanatos si sa revina cu fruntea sus pentru ca a facut numai bine romanilor.Tradatorilor le spun ca se fac de rusine pe ei si poporul roman.Le vine randu „ulcioru nu merge de multe ori la fantana „odata tot se sparge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *