Skip to content
Sport

Înfruntarea greilor. Iftimoaie si Moroșanu se luptă în două gale spectaculoase Superkombat

Cea mai cunoscuta promotie din Romania, Superkombat, va pune in scena doua evenimente spectaculoase in decurs de numai o saptamana, vedetele fiind Catalin Morosanu si Ionut Iftimoaie, potrivit Ziare.com

În primul eveniment, pe 30 iulie, la Idu Tenis Arena din Mamaia, Catalin Morosanu va lupta din nou in tara dupa mai bine de un an, iar in cel de-al doilea, pe 6 august, Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera chiar in orasul natal, Comanesti, cu un super meci impotriva campionului mondial, Jorge Loren.

„A fost o absenta mai lunga a noastra de pe piata autohtona cu evenimente majore, dar a venit momentul sa oferim publicului ceea ce isi doreste. Vor fi doua gale la cel mai inalt nivel, iar drept dovada, deja sunt peste 100 de persoane din strainatate care si-au achizitionat bilete pentru gala de la Mamaia. La Comanesti, gala va avea loc intr-un amfiteatru natural, asa cum am vazut la gale din Rusia, si ne asteptam la aproximativ 30.000 de spectatori„, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *