Skip to content
Politică

Înghesuială mare la SRI

historia.ro

Serviciul Român de Informații (SRI) a  participat, începând cu ziua de vineri, 24 martie, la târgul de joburi Angajatori de Top, în scopul recrutării de noi angajați pentru instituție. Andrei Bala, parte din personalul SRI prezent la standul Instituției, a declarat  că SRI dorește să angajeze pe această cale oameni talentați și care sunt dispuși să facă performanță.

Astfel, standul SRI a fost luat cu asalt de persoane interesate de o carieră în domeniul de Informații.

Vineri erau în permanență peste zece persoane la coadă, în majoritate tineri. Reprezentanții SRI, vreo patru-cinci, spun că nu există limită de vârstă pentru recrutare, contând doar talentul, cunoștințele și determinarea. Dar când încep să-ți spună probele pe care trebuie să le treci, îți dai seama că nu e loc pentru babe și moși, trecuți de prima tinerețe. Important e să te duci la târg cu un CV pe care ți-l opresc pentru verificare. Dacă nu poți să ajungi la Sala Palatului în timp util nu e bai, îl poți trimite prin mail la adresa [email protected]

Revenind la SRI-ul nostru, pliantul pe care îl primești după ce stai la coadă la stand își garantează  că în echipa SRI “vei avea parte de experiențe profesionale unice, într-un mediu motivant unde vei putea contribui la proiecte importante, alături de specialiști îm intelligence”.

După ce vei fi norocosul angajat, vei beneficia de recunoașterea meritelor pe baza performanței, programe de pregătire unice, concedii și zile libere acordate în situații speciale pentru tine, salariu decent, posibilitatea de refacere și recreere în condiții bune și alte lucruri minunate, potrivit evz.ro

Momentan SRI recrutează persoane  în următoarele domenii: informații-operațiuni, analiză de intelligence, it, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *