Skip to content
Politică

Îngrozitor: Aradul lui Falcă, invadat de ȘOBOLANI (VIDEO)

dailymail.co.uk

Oricât ar fi Gheorghe Falcă de lăudat ca primar al municipiului Arad (în ciuda răsunătorului eșec înregistrat în 2016, în calitate de coordonator al campaniei parlamentare a PNL), iată că acum se năruiește și mitul edilitar țesut în jurul fostului PDL-ist.

De 3 (trei) luni de zile, arădenii au ajuns să trăiască un adevărat coșmar într-un oraș în care gunoaiele au pus stăpânire pe străzi, începând cu bulevardul din centrul orașului. Mizeria generalizată domnește de când contractul pe care primăria îl avea cu o firmă pentru salubrizarea străzilor a expirat de luni bune, iar municipalitatea a întârziat demararea procedurilor pentru organizarea licitației în vederea încheierii unui nou contract, generând una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă orașul, scrie miercuri publicația bănățeană Pressalert.ro.

„Centrul Aradului și nu numai a fost luat în stăpânire de colonii de șobolani care prosperă pe spațiile verzi de pe bulevardul principal. În această primăvară, șobolanii au reușit să provoace și o pană ce curent care a blocat 50 de tramvaie și sute de călători, după ce au ros cablurile electrice dintr-un punct de transformare care alimentează cea mai mare parte a rețelei de transport, incidentul nefiind unul singular. Deși primăria a dat asigurări că în 18 aprilie va fi cunoscut câștigătorul licitației, acest lucru nu s-a întâmplat, iar problema salubrizării străzilor orașului a rămas nesoluționată. Străzile s-au umplut de pisici moarte, câini vagabonzi, iar șobolanii au devenit din ce în ce mai dolofani”, comentează jurnaliștii de la site-ul citat.

După ce pe Internet au apărut mai multe filmări cu șobolanii, primăria lui Gheorghe Falcă (instituție care pretinde că ar fi luat și până acum măsuri pentru stârpirea șobolanilor, deși aceștia continuă să se înmulțească văzând cu ochii) a anunțat, prin Direcția Tehnică, luarea unor noi măsuri – și anume montarea unor capcane pentru capturarea guzganilor.

Primarul Falcă a încercat să forțeze încredințarea salubrizării străzilor pentru 3 luni către Gospodăria Comunală Arad, societate în care acționar este consiliul local și care este controlată de liberali prin cei care o administrează. Falcă a invocat starea de urgență, dar propunerea nu a întrunit cele două treimi de voturi necesare în Consiliul Local, deoarece Gospodăria Comunală nu deține utilajele necesare și nu îndeplinește condițiile stabilite de lege pentru a i se delega această activitate.

Citiți AICI către ce firmă ar fi vrut Falcă să atribuie contractul și la câte milioane de lei se cifrează acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *