Skip to content
Politică

Inițiativa România își anunță prezența la mitingul diasporei: Participăm și noi! EXCLUSIV

Epoch Times România

Liderul ONG-ului Inițiativa România, Mihai Polițeanu, a oferit miercuri declarații pentru PSnews.ro referitoare la mitingul diasporei care va avea loc în data de 10 august împotriva Guvernului Dăncilă.

Chestionat dacă va participa la protest împreună cu organizația pe care o conduce, Mihai Polițeanu a spus că va merge împreună cu membrii Inițiativa România, dar nu se va implica în organizarea acestuia deoarece „este mitingul diasporei”.

„Voi merge la protest, dar nu este mitingul nostru, nu îl facilităm, nu am creat event pentru că este mitingul diasporei. Este mitingul diasporei și participăm și noi la el, dar este singurul lucru pe care îl face. Nu mi se pare normal să ne băgăm noi în față, a zis liderul IR.

Mai mult, referitor la motivele pentru care lumea iese din nou în stradă împotriva PSD, fondatorul Inițiativa România a precizat că „în fiecare zi apar motive noi pentru proteste”, semnalând incompetența și abuzurile împotriva cetățenilor români.

„Din păcate, în fiecare zi apar motive noi pentru proteste. Sunt aproape aceleași de un an și jumătate, dar se pare că în fiecare zi apar motive noi fie că vorbim despre incompetență fie că vobim despre abuzuri împotriva cetățenilor români, a menționat reprezentantul societății civile.

În încheiere, liderul IR a oferit clarificări referitoare la dilema din opinia publică, conform căreia nu se știe dacă vor fi mai mulți cetățeni din diaspora la miting sau din țară.

„Este mitingul diasporei indiferent câți participă din București, din țară și din străinătate”, a conchis Mihai Polițeanu pentru PSnews.ro.

 

1 comentariu la “Inițiativa România își anunță prezența la mitingul diasporei: Participăm și noi! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *