Skip to content
Politică

Inițiativa surprinzătoare a lui Meleșcanu. Ce vrea să facă dacă ajunge la Cotroceni

" "

Candidatul independent la Președinție, Teodor Meleșcanu, a promis că va face un lucru inedit, în cazul în care va ajunge Președinte al României.

Meleșcanu spune că dacă va ocupa fotoliul de la Cotroceni, va chema o dată pe lună jurnaliștii la micul dejun pentru a explica acțiunile Președintelui și ale Guvernului.

" "
" "

„Vreau să anunţ oficial că, din momentul intrării în funcţie, o dată pe lună toţi reprezentanţii presei vor fi invitaţi la un mic dejun la Preşedinţie, pentru a explica acţiunile făcute de preşedinte şi Guvern.

A doua idee care va trebui să stea pe biroul meu tot timpul, până o voi realiza, este crearea unei comisii speciale a preşedintelui, formată din reprezentanţi ai preşedAinţiei şi reprezentanţi ai tuturor ministerelor care să se ocupe exclusiv de modul în care este percepută România în lume.

-Prima oară mi-am manifestat disponibilitatea de a candida la preşedinţie în primăvara acestui an. (…)Românii trebuie să ştie că preşedintele nu este ales de partide. Preşedintele reprezintă toţi oamenii dintr-o ţară”, a declarat Meleșcanu.

9 comentarii la “Inițiativa surprinzătoare a lui Meleșcanu. Ce vrea să facă dacă ajunge la Cotroceni

  1. Mare om politic…pacat ca moderatorul A3 domnul Gadea s-a apucat de jurnalism cand domnul Melescanu parca era ministru nu mai stiu exact ce dar oricum MARE OM POLITIC 10 TEODOR MELESCANU .

  2. A te duce la Antena3 cu pastorul turbat Gadea ca moderator a , este ca si cum te-ai duce sa-i convertesti in sediul PSD la sclavii sectei Ponta

  3. Interesante initiative.Problema dlui.Melescanu este aderenta mesajelor sale,altminteri rezonabile,la electorat.El nu are un partid in spate,care sa-l mobilizeze in adunari de sustinere.Unde mai pui ca este al treilea candidat de extractie liberala.Ce sa mai inteleaga bietul alegator,zis de dreapta,daca mai iei in seama si prezenta feminina in competitie,mai ales ca orice s-ar spune despre ea,dar teribil de vocala este.

  4. Melescanu ne spunecum l-a gasit el mort pe Marin Ceausescu in 28.12 1989 la Viena?
    Ce legatura are cu Crescent?
    Dar cu D.E.A Viena?

  5. vad numai oameni mari aici pai spuneti voi mai baieti ce s-a intamplat cu crescent asta daca aveti asa informatii sau vb doar k sa va aflati in treaba? succes domnului melescanu

  6. din postarile tale inteleg ca esti doar un „postac” care urmareste doar sa denigreze eu sincer citesc si comentez doar ca sunt pasionat de politica si il apreciez pe acest om dintre toti candidatii…iar daca vb despre trecuturile indepartate cred ca basescu si ponta sunt mult mai securisti si comunisti…ponta este unul adaptat vremurilor noastre.Cat despre domnul melescanu nu cred ca putea fi reprezntantul romaniei la onu pt ca aia sigur nu ar fii acceptat vreun fost securist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *