Inițiativa surprinzătoare a lui Meleșcanu. Ce vrea să facă dacă ajunge la Cotroceni

Candidatul independent la Președinție, Teodor Meleșcanu, a promis că va face un lucru inedit, în cazul în care va ajunge Președinte al României.

Meleșcanu spune că dacă va ocupa fotoliul de la Cotroceni, va chema o dată pe lună jurnaliștii la micul dejun pentru a explica acțiunile Președintelui și ale Guvernului.

„Vreau să anunţ oficial că, din momentul intrării în funcţie, o dată pe lună toţi reprezentanţii presei vor fi invitaţi la un mic dejun la Preşedinţie, pentru a explica acţiunile făcute de preşedinte şi Guvern.

A doua idee care va trebui să stea pe biroul meu tot timpul, până o voi realiza, este crearea unei comisii speciale a preşedintelui, formată din reprezentanţi ai preşedAinţiei şi reprezentanţi ai tuturor ministerelor care să se ocupe exclusiv de modul în care este percepută România în lume.

-Prima oară mi-am manifestat disponibilitatea de a candida la preşedinţie în primăvara acestui an. (…)Românii trebuie să ştie că preşedintele nu este ales de partide. Preşedintele reprezintă toţi oamenii dintr-o ţară”, a declarat Meleșcanu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL