PSnews

Recent

Înregistrarea care aruncă în aer justiția. Acuzații devastatoare (AUDIO)

hdwallpapersnew.net

Citiți în cele ce urmează cum o inspectoare de la Inspecția Judiciară (IJ), trimisă de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, în control la DNA, lansează acuzații devastatoare la adresa Laurei Codruța Kovesi.

Acuzațiile apar într-o înregistrare audio realizata ambiental in biroul procurorului Gheorghe Stan, inspector-sef adjunct al IJ, și publicată marți de LumeaJustiției.ro.

Pe 4 iulie 2017, imediat dupa ce la DNA a fost trimisa o echipa de control ca urmare a solicitarii dispuse de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, una din cele sase inspectoare din echipa de control – Mihaela Focică – a mers la seful ei, procurorul Gheorghe Stan, zis “Giani”, pentru a se plange ca a fost chemata la sefa DNA, Laura Kovesi, cu care ar fi avut o discutie pe care a perceput-o drept extrem de intimidantă.

Potrivit inregistrarii audio, inspectoarea Mihaela Focica era speriata de discutia avuta, s-a plans ca i se poate face oricand un dosar penal, ca ii e teama ca are copil acasa si rate de platit la banca, ca s-a incercat spalarea creierului ei, totul cu scopul de a fi determinata sa iasa din echipa de control de la DNA.

Mihaela Focica a facut parte nu doar in echipa de control de la DNA, dar a fost si in echipa cu sefa ei, Adriana Pampu Romanescu, in dosarul disciplinar vizand OUG 13/2017, in care procurorii DNA Marius Bulancea, Jean Uncheșelu si Paul Dumitriu au fost trimisi in judecata disciplinara pentru dosarul deschis Guvernului României.

Găsiți AICI atât înregistrarea audio, cât și transcrierea ei.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi