Skip to content
Politică

Înregistrarea care-l îngroapă pe Portocală: obliga un martor să-l denunțe mincinos pe Ghiță

romaniatv.net

Citiți în cele ce urmează despre înregistrarea audio care îl îngroapă pe procurorul Mircea Negulescu, zis Portocală: din ea reiese că magistratul obliga un martor să îl denunțe mincinos pe fostul deputat Sebastian Ghiță.

Materialul audio (pe care îl puteți găsi AICI) a fost publicat joi seară de România TV și arată cum Portocală îl obligă pe un bărbat (posibil om de afaceri din Prahova, ținând cont de faptul că el însuși spunea că fusese constrâns de același Negulescu să toarne mincinos familia baronului Mircea Cosma) să pună-n cârca lui Ghiță acuzații neprobate.

„Dă-l pe ăsta în primire acum, hai!” îi spune procurorul celui a cărui voce a fost distorsionată, iar că denunţul este unul fals o dovedeşte întrebarea martorului: „Bă șefule, ăsta află că am mințit pe aici?”, la care Negulescu răspunde: „Păi, și dacă eu îți dau ție identitate protejată ce te deranjează să spui? Adică mie mi-e foarte simplu – m-ai înțeles?”

La un moment dat, în discuţia cu un martor, Mircea Negulescu anunţă chiar că intenţionează să-i însceneze lui Sebastian Ghiţă un viol.

„Sebastian Ghiță este un infractor de drept comun. Vreau să-i mai găsesc așa: un furt din buzunare și cred că îl găsesc soto și un viol și atuncea m-am liniștit, pentru că părasirea câmpului de luptă și zbor neautorizat îi rețin”, spune Portocală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *