Skip to content
Politică

ÎNREGISTRĂRI AUDIO Nicușor Dan garantează pentru afaceristul care fură spațiul verde din parc și construiește ilegal un restaurant!

Inquam Photo / Octav Ganea
" "

Nicușor Dan este implicat într-un scandal după ce a ales să garanteze personal, către angajații Primăriei Sector 4, pentru afaceristul care a furat spațiul verde din parcul Orășelul Copiilor și a construit ilegal un restaurant, fără nicio autorizație.

Candidatul USRPLUS-PNL la Primăria București a fost înregistrat atunci când apăra interesele afaceristului Mihai Mitrache, zis „Câine”, care a furat spațiul public din parcul Orășelul Copiilor și nu a plătit de ani de zile taxele către primărie, neavând nici autorizație de funcționare.

" "

Primăria Sector 4 a decis, în mai 2020, să demoleze restaurantul deținut de Mihai Mitrache, pentru încălcarea mai multor legi și pentru că furase din spațiul verde din parc, însă Nicușor Dan a rămas de partea afaceristului și a garantat pentru acesta.

Candidatul la Primăria București, cel care vrea „noul București” și promite că salvează spațiul verde, a vorbit cu angajatul Primăriei Sector 4 și i-a explicat că „Mitrache are dreptate”. Nicușor Dan a garantat pentru omul de afaceri chiar și după ce angajatul primăriei i-a spus că Mitrache „l-a sunat pe directorul ADP și l-a înjurat de mamă”.

„Eu cred în continuare că ei au dreptate. Mitrache, da. Ei sunt disponibili la dialog, dar văd că dvs. între timp le-ați luat controalele de apă, gaz, adică s-au întrerupt utilitățile”, a spus Nicușor Dan la telefon, într-o înregistrare audio prezentată de Dana Budeanu.

De asemenea, candidatul PNL-USRPLUS recunoaște că este foarte apropiat de Mihai Mitrache, cu care s-a întâlnit în oraș.

„Eu am vorbit mai mult cu ei. Avocatul lui e mult mai cerebral decât Mitrache. S-au convins să ajungă la o înțelegere, dar întrebarea lor – ei dacă își retrag plângerile, nu mai au  practic nimic la mână. Nu se mai depun o dată și dacă dați o altă dispoziție de demolare… Înțelegerea trebuie respectată. Eu aș vrea să mă opresc cu telefonul, să vă pun în contact.

(…)

Sigur că da, m-am întâlnit cu el și cu soția lui. O relație foarte civilizată”.

În aceeași convorbire, angajatul primăriei explică cum Mihai Mitrache s-a lăudat cu faptul că e apropiat de Nicușor Dan.

Angajat Primăria Sector 4: „Și despre dvs. vorbește. (…) Că vin cu fratele meu Nicușor. Că vă fac cu Nicușor. Că vă pune Nicușor cu botul pe labe. Că am aranjat cu Nicușor. El așa vorbește despre dvs.”

Auzind aceste lucruri, Nicușor Dan spune doar: „Da, da” și apoi râde. Nu e clar ce i se pare amuzant, dar nu-l deranjează că afaceriștii folosesc astfel de jocuri de intimidare cu angajații Primăriei Sector 4.

În toată această campanie electorală, Nicușor Dan a promis „centura verde” sau că va dezvolta spațiul verde din București. Cum se poate ține de aceste promisiuni dacă este conectat la afaceriști care construiesc ilegal restaurante în parc, pe domeniul public, și nu plătesc taxe? Acesta este „noul București” promis?

Cine este Mihai Mitrache

Mihai Mitrache a cumpărat o clădire din parcul Orășelul Copiilor, de circa 80 de mp, dar ulterior a extins-o ilegal pe domeniul public la aproape 400 de mp, fără nicio autorizație, în timpul mandatului lui Cristian Popescu Piedone.

CITIȚI SI: ”Câinele” din ”Orășelul copiilor”, apărat cu dinții de Nicușor Dan: Cine îi ”sponsorizează” candidatului la PMB costisitoarele eșecuri din justiție

Primăria Sector 4 a decis, în luna mai a.c., demolarea acestui restaurant după ce a constatat că a fost ridicat ilegal pe domeniul public, iar proprietarul n-a plătit nicio taxă timp de 4 ani de zile pentru spațiul de 80 mp pe care îl ocupa în parc.

Mihai Mitrache, la terasă la restaurantul său din parc, foto: Facebook

Mihai Mitrache a vândut clădirea restaurantului către membrii familiei sale și ulterior, el și soția lui și-au făcut domiciliul în parc. Nu este clar cum le-a eliberat Evidența Populației cărți de identitate în ditamai parcul din București și nimeni nu a sesizat această încălcare a legii.

Restaurantul lui Mihai Mitrache a stat deschis 3 ani fără autorizație de funcționare și a ajuns să se extindă ilegal după bunul său plac, până când Primăria Sector 4 a verificat construcția și a decis că nu respectă nicio lege, potrivit cetateanul.net.

Știind toate aceste detalii, Nicușor Dan nu a avut nicio problemă să-l reprezinte pe Mihai Mitrache și să garanteze pentru el. Candidatul PNL-USRPLUS a încercat să oprească Primăria Sector 4 să nu mai demoleze restaurantul, așa cum reiese din înregistrarea audio prezentată de Dana Budeanu.

Verdict Politic – Dana Budeanu – 14.09.2020

NICUSOR DAN INREGISTRAT!

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 14 septembrie 2020

" "

1 comentariu la “ÎNREGISTRĂRI AUDIO Nicușor Dan garantează pentru afaceristul care fură spațiul verde din parc și construiește ilegal un restaurant!

  1. Adica trompeta sta a psd, latura news, impreuna cu transexualul ala de budeanu , pun la egalitate simulacrul asta de discutie, cu furturile peietenei firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *