Skip to content
Politică

Înregistrări EXPLOZIVE! Anca Jurma, discuții incendiare cu un subaltern: Facem dosare, ce Dumnezeu! E o armată de bărbați în această instituție

Gandul.info

”Îmi răsună și acum în urechi discuția de la restaurant, de lângă mine, cu ăștia doi care făceau afaceri cu primăria, și ziceau: stai liniștit că D.N.A.-ul a murit, procurorul general e în evaluare”, spune șefa interimară a DNA, Anca Jurma, într-o discuție cu un subaltern, procuroarea Florentina Mirică.

Cei doi magistrați discută despre atmosfera generală din DNA, iar din dialoguri rezultă că există o stare generală de demobilizare, scrie, în exclusivitate, G4Media.ro.

Totodată, publicația scrie că dialogul dintre șefa DNA și procuroarea Florentina Mirică a avut loc în data de 29 octombrie 2018. În înregistrări, procurorul Mirică susține la un moment dat că ”nu s-a mai pus problema să scoatem dosare. S-a pus problema să scădem stocul, nu să facem anchetă”, iar șefa interimară a DNA răspunde exasperată că le-a cerut procurorilor ”să facă dosare, ce Dumnezeu!”.

Pe de ală parte, Anca Jurma deplânge lipsa de curaj a procurorilor ”Ei! Băi, deci e o armată de bărbați în această instituție! Ca șoarecii! Ca șoarecii! Cum îi vezi: oileu!”.

Citiți întregul dialog, inclusiv varianta audio – AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *