Skip to content
Societate

Înșelătorie online cu numele lui Ion Țiriac: „Oferim un apartament cui ajută la arestarea lor!”

Inquam Photos / Octav Ganea

O înșelătorie online care se folosește de imaginea lui Ion Țiriac l-a înfuriat pe fiul miliardarului, Ion Ion Țiriac, care a anunțat că oferă un apartament cui reușește să prindă infractorul, scrie gsp.ro.

Conform unei înșelătorii care circulă pe internet, Ion Țiriac „ar investi 15 milioane de euro într-o platformă care îi face pe români mai bogați”. Totul este fals, iar Ion Ion Țiriac spune că mai mulți români ar fi căzut plasă, o fraudă ce se ridică la 5 milioane de euro în total.

Falsificatorii au modificat imagini în care miliardarul Ion Țiriac alături de Alessandra Stoicescu într-o emisiune fictivă.

„Vin în atenția oamenilor de bună credință care au crezut în niște zvonuri, cum că familia Țiriac a investit în această platformă. Niciodată nu s-a pus problema de o asemenea investiție! Nu știm și nu am auzit de acești oameni care se folosesc de numele și imaginea noastră. Se pare că au clonat și site-ul Capital pentru a vă câștiga încrederea.

Ne dorim că acești infractori să returneze banii oamenilor, iar că să îi putem prinde avem nevoie de voi. Oferim un apartament aceluia care ajută la arestarea lor! De asemenea, rugăm DNA-ul și celelalte structuri ale statului să se sesizeze și să vină în ajutorul oamenilor păgubiți! Va mulțumim!”, a scris Ion Ion Țiriac pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *