Skip to content
Coronavirus

INSP: 54% din cazurile de COVID-19 înregistrate săptămâna trecută au fost în Bucureşti, Cluj, Timiş, Braşov şi Ilfov

Inquam Photos/Octav Ganea

Aproape 54% din cazurile de COVID-19 înregistrate în săptămâna 11-17 aprilie au fost în Bucureşti, Cluj, Timiş, Braşov şi Ilfov, arată raportul Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP). Peste 32% din decese au fost raportate în Bucureşti, Brăila, Teleorman, Mureş şi Prahova.

Potrivit raportului săptămânal realizat de Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) din cadrul INSP, 53,8% din cazurile înregistrate în săptămâna 11-17 aprilie au fost în Bucureşti, Cluj, Timiş, Braşov şi Ilfov.

Totodată, 40,7% din cazurile confirmate au fost înregistrate la persoane nevaccinate, iar dintre cei vaccinaţi care s-au îmbolnăvit, 50% erau fie imediat după vaccinare, fie la mai mult de 6 luni de la ultima doză. Potrivit sursei citate de News.ro, în acelaşi interval, 32,3% din totalul deceselor s-au înregistrat în Bucureşti, Brăila, Teleorman, Mureş şi Prahova, iar 76,1% din decesele înregistrate au fost la persoane nevaccinate.

De la începutul pandemiei până în prezent, 86,4% din totalul deceselor au survenit la persoane peste 60 de ani, iar 54,6% din decese au fost la bărbaţi. De asemenea, 93,6% din decedaţi aveau cel puţin o comorbiditate asociată.

1 comentariu la “INSP: 54% din cazurile de COVID-19 înregistrate săptămâna trecută au fost în Bucureşti, Cluj, Timiş, Braşov şi Ilfov

  1. 2012 = 2021 ???Senzational!!! Cred ca Nostradamus era putin bolnavior si a incurcat 2012 cu 2021.Pare ca e destul de astfel.Poate ca citea sau scria in oglinda?Rusia face ca un cerc cantabric in Ucraina de la originile lor scitice si sarmat si o epurare a ucrainenilor si crearea tampului Armada.Sunt precum colosii de lut in cap din vechime cum era Titanu, Otanu, Itanu, Botanu sau Putanu.Se pare ca toate imperiile au cam aceeasi istorie aproape identica ca o paralelistica cronologica prin secole.Si acum ar incepe prin Estonia/estoria sau ostrogoths,sau Riga Norocului,Ragnaroc,Riga Nordului,Liga Nordului,Marile Nordului,Regii Norocului/Norocul Regilor,Ruleta Norocului,Riga Cripto,NoroculGorodian.In cronologia antica au existat 4 bipolari care exista si astazi,de fapt sunt cam aceeasi uneori antagonisti celto-germanii,indo-chinezii,slavii si agricultorii africani.Si au cam aceleasi chestii care le aveau din istoria lor din epoca veche.Se zice ca dupa WW, terminatii din nord au migrat inspre sud unde au aparut zonele vechilor civilizatii antice care erau tot cam la fel si cam aceiasi din cauza ca acolo apareau aceleasi civilizatii cu aceleasi demografii si cu istorii similare.
    Nici cosmosul nu e prea posibil de navigat si planeta se va scufunda ca in catrene in furtuna exploziei galaxiilor si stelelor gigantice enorme care se gasesc in univers.Nici Statia Spatiala internationala nu poate naviga pana la planeta Moarte din cauza gheturilor si nici nu prea cresc fara lumina soarelui si a lunii si a campului magnetic.Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *