Skip to content
Politică

Inspecţia Judiciară a fost sesizată într-un dosar de viol din Gorj în care este cercetat un avocat

" "

Președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Marius Tudose, a sesizat Inspecția Judiciară pentru verificări privind un caz de viol. Este vorba despre cazul unei tinere minore din comuna Scoarța, județul Gorj. Despre această cauză a cerut informaţii şi Avocatul Poporului, informează romaniatv.net.

Ca urmare a informațiilor lansate în spațiul public referitoare la cazul de viol a cărui victimă a fost minora din comună Scoarța, județul Gorj, domnul judecător Marius Badea Tudose, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, a sesizat Inspecția Judiciară în vederea identificării cauzei și efectuării de verificări potrivit art. 74 alin. 1 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările și completările ulterioare„, se arată într-un comunicat al CSM.

" "
" "

Este vorba despre o tânără în vârstă de 16 ani din comuna Scoarţa care l-a reclamat pentru viol şi supunere la perversiuni sexuale pe Marcel Donoiu, avocat în Baroul Gorj, potrivit gorjeanul.ro.

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară şi în cazul dosarului privind violarea unei tinere din judeţul Olt de către patru bărbaţi din Deveselu, printre care şi un militar de la baza din localitate. Dosarul, aflat iniţial la Parchetul Judecătoriei Caracal, a fost înaintat Parchetului Militar Bucureşti.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *