Skip to content
Politică

Inspecția Judiciară a intrat pe fir după un presupus abuz al DNA asupra fostei șefe AEP

qmagazine.ro

Inspecția Judiciară (IJ) a intrat pe fir după un presupus abuz al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) comis împotriva fostului președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana-Maria Pătru.

IJ s-a sesizat din oficiu după ce Pătru a declarat că reprezentanţii DNA Ploieşti i-au sunat copilul pentru a o cita să se prezinte la audieri. Informația a fost transmisă vineri de către purtătorul de cuvânt al Inspecţiei Judiciare, Alin Alexandru, pentru Mediafax.

„Doamna Socol (Irina Socol, fondatoarea Siveco – n.r.), domnul Onea (Lucian Onea, şeful DNA Ploieşti – n.r.), încă vreo 2-3 când îşi aduce doamna Socol camarila şi face nişte denunţuri şi s-au gândit ei aşa frumos ieri să îmi sune copilul la şcoală şi să îi spună că trebuie să vin în calitate de suspect la dumnealor astăzi”, a declarat miercuri Ana Maria Pătru, la intrarea în DNA Ploieşti.

Tot miercuri, ea a fost pusă sub control judiciar de către procurorii DNA Ploieşti. Ana-Maria Pătru a reclamat că totul i se trage de la un denunţ pe care a fost pusă să-l facă şi a refuzat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *