Skip to content
Politică

Inspectoratul București a tranșat soarta elevilor din școala mistuită de flăcări

europafm.ro

Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB) a tranșat soarta elevilor din școala mistuită de flăcări.

Elevii Şcolii Gimnaziale nr. 124 din Capitală – distrusă de un incendiu în noaptea de duminică spre luni – vor învăța, începând de marţi, la Grădiniţa nr. 35 şi la şcolile gimnaziale nr. 126 şi 143, anunţă ISMB, citat de News.ro.

Conform sursei citate, în urma incendiului de la Şcoala Gimnazială nr. 124 din cartierul Rahova din sectorul 5 au fost afectate sălile de clasă şi spaţiile destinate activităţilor instructiv – educative, iar elevii acestei şcoli vor fi relocaţi la unităţi de învăţământ  apropiate.

Astfel, de marţi, elevii de la clasele pregătitoare vor învăţa la Grădiniţa nr. 35, elevii din învăţământul primar, clasele (I-IV) vor învăţa la Şcoala Gimnazială nr. 126, iar elevii claselor V-VIII vor fi mutaţi la Şcoala Gimnazială nr. 143. Programul, orarul şcolar şi alte informaţii sunt afişate la intrarea in unităţile de învăţământ menţionate, precizează Inspectoratul Scolar.

„Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va monitoriza modul de aplicare a măsurilor decise, în vederea asigurării desfăşurării normale a programului şcolar şi a activităţilor prilejuite de încheierea anului şcolar şi  a derulării examenului de evaluare naţională,  pentru elevii cestei şcoli”, adaugă sursa citată.

Şcoala nr. 124, care a ars duminică noapte în Capitală nu avea autorizaţie de securitate la incendiu, informează ISU.

Potrivit ISU, în urma incendiului au ars aproximativ 500 de metri pătraăi de construcţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *