Skip to content
Politică

Inspectoratul Școlar Sibiu, fără telefonie fixă din cauza datoriilor

 

Inspectoratul Şcolar Sibiu a rămas de mai bine de două zile fără servicii de telefonie şi site din cauza datoriilor către o firmă IT.
Astfel, cine sună pe numărul de fix al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu este întâmpinat de un mesaj audio prin care se anunță că instituția nu-și plătește datoriile.

Bună ziua! Inspectoratul Școlar Județean Sibiu nu poate fi deocamdată contactat datorită neplății facturilor restante. Vă rugăm să reveniți!„, este mesajul, potrivit romaniatv.net.

Inspectorul școlar general, Ștefan Firu, a declarat că abia s-a întors din concediu și a găsit o mare încurcătură cu această firmă, cu care Inspectoratul are contract de puțin timp. Firu este nemulțumit că reprezentanții firmei s-au grăbit să taie telefoanele și să posteze mesajul menționat mai sus, fără a transmite în prealabil niște înștiințări clare sau niște termene de plată.

„Sincer să fiu, nu știu foarte multe pentru că abia m-am întors din concediu. Am înțeles că este o neclaritate, nici nu știu exact care sunt termenii cu acest contract. Este un contract cu o firmă care are contract cu o altă firmă, un fel de trunchi, și cei din urmă ne cer nouă bani și noi nu putem să plătim. I-am convocat pe toți de urgență și le-am zis să rezolve repede situația. Mi-au promis că astăzi rezolvă problema, sau cât mai repede. Pe de altă parte nu mi se pare corect nici ce au făcut cei de la firmă. Să zicem că ei ar avea dreptate, că le datorăm bani, deși oamenii noștri de la contabilitate și investiții spun că nu-i așa, dar să zicem că ar avea dreptate, cum se poate să închizi telefoanele unei instituții publice, fără un preaviz, fără un termen… Sunt atâtea școli, directori, elevi cu care ținem legătura în fiecare zi!„, a declarat Ștefan Firu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *