Skip to content
Social Societate

Instagram lansează o revistă online pentru a ajuta studenții stresați de examene

Instagram a lansat o revistă online prin care dorește să ofere studenţilor sfaturi şi sprijin pentru gestionarea stresului în timpul sesiunilor de examene. Revista numită #GramFam, oferă informaţii şi sfaturi de la o serie de celebrităţi şi influenceri, scrie startupcafe.ro.

Platforma media deţinută de Facebook lucrează la acest proiect alături de serviciul de sprijinire al tinerilor The Mix şi organizaţia de caritate Campaign Against Living Miserably (Calm).

Proiectul poat fi găsit prin căutarea hashtagului #GramFam pe Instagram sau pe paginile de Instagram ale Calm sau The Mix.

Potrivit platformei de social media, utilizarea hashtagului #examstress pe platformă a crescut cu 640% între lunile martie – mai 2018.

De asemenea, reprezentanții ONG-ul britanic The Mix, care oferă sprijin emoțional tinerilor sub vârsta de 25 de ani prin intermediul canalelor virtuale (în special site-uri web, aplicații mobile sau rețele de socializare), spune că a observat o creştere cu 114% a utilizării serviciilor sale de către tineri în acceaşi perioadă a anului trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *