Skip to content
Coronavirus

Institutul Matei Balş din Capitală, luat cu asalt de ambulanţe cu pacienţi COVID

Facebook

Medicul Maria Niţescu de la Institutul Matei Balş a postat, sâmbătă, pe Facebook, o fotografie surprinsă în curtea unităţii medicale. Doctoriţa a afirmat că se simte îngrijorată: ”Mai aveţi îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, spital COVID de faza 1”.

Premierul Ludovic Orban a făcut o vizită, sâmbătă, la Institutul ”Matei Balş” pentru a discuta soluţii pentru sporirea numărului de paturi de Terapie Intensivă.

Mă voi deplasa la Spitalul Matei Balş pentru a stabili şi acolo măsurile necesare pentru a putea creşte capacitatea de tratare la Terapie Intensivă. Vom continua strădania noastră pentru a creşte numărul de paturi de la Terapie Intensivă, astfel încât să nu fie persoane care să nu poată fi tratate”, a afirmat, sâmbătă, Ludovic Orban, într-o declaraţie de presă la Spitalul Elias.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, sâmbătă, 889 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, 280 de pacienţi fiind la Terapie Intensivă. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, a anunţat, vineri seară, că în spitalele care internează pacienţi cu coronavirus în Bucureşti nu mai sunt locuri la Terapie Intensivă, transmite News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *