Institutul Național de Administrație organizează cursuri gratuite în domeniul achizițiilor publice

Institutul Național de Administrație organizează gratuit programe de perfecționare și de formare specializată în domeniul achizițiilor publice pentru 10.600 de persoane (personal din autoritățile și instituțiile publice locale și centrale).

Planificarea grupelor pentru luna septembrie este:

  • 09 – 08.09.2023 (3 grupe de participanți);
  • 09 – 15.09.2023 (4 grupe de participanți);
  • 09 – 22.09.2023 (4 grupe de participanți);
  • 09 – 29.09.2023 (4 grupe de participanți);

Grupul țintă, vizat în această etapă, este format din: personal care participă ocazional la activități din cadrul procesului de achiziții publice din cadrul autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, din cadrul altor structuri decât cele de achiziții publice (buget, financiar-contabilitate, audit, tehnic, administrativ etc.).

Înscrierea la programele de perfecționare se realizează online prin intermediul platformei de training INA – https://training.ina.gov.ro/, conform Instrucțiunilor de înscriere, iar selecția participanților se va realiza cu respectarea metodologiei privind selecția participanților.

Programele sunt organizate online, prin proiectul „Dezvoltarea competențelor personalului implicat în procesul de achiziții publice în administrația publică din România” (cod SIPOCA 1100), pe platforma de training a INA. Absolvenții acestor programe de perfecționare vor primi certificate digitale de absolvire însoțite de supliment descriptiv privind competențele dobândite.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: