Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică din București participă la BSDA 2024

Sursa foto: ICI București - Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică
Într-o postare pe Facebook, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică din București anunță că participă la BSDA 2024. Expoziția are loc la Romaero Băneasa și se desfășoară în perioada 22-24 mai 2024. Aceștia au un stand unde prezintă oferte în domeniul forensic digital și securitate cibernetică.
„În perioada 22 – 24 mai 2024, ICI București este prezent ca expozant la cea de-a noua ediție a expo-conferinței internaționale Black Sea Defense & Aerospace – BSDA Exhibition & Conference – BSDA 2024, care are loc la Romaero Băneasa.
Pe parcursul următoarelor zile, reprezentanții ICI București se vor afla în Pavilionul C, la standul C1351, unde vor prezenta oferta în domeniul forensic digital și securitate cibernetică, de la recuperarea dovezilor digitale și localizarea fișierelor și datelor șterse, criptate sau deteriorate, până la monitorizarea și protecția sistemelor cibernetice.
În cadrul conferinței, Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului, vineri, 24 mai 2024, va discuta despre securitatea cibernetică în infrastructurile critice ale spaţiului cosmic, incluzând subiecte precum inteligența artificială și quantum computing.”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: