Skip to content
Societate

Institutul pentru Studierea Holocaustului, după o postare a Oliviei Steer: De la antivaccinare la antisemitism e doar un pas

Facebook

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel reacționează după ce Olivia Steer, unul dintre cei mai vehemenți antivacciniști din România, s-a întrebat, pe Facebook, „dacă evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități”.

De la antivaccinare împotriva COVID la antisemitism e doar un pas. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania„, au scris pe Facebook reprezentanții Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, potrivit hotnews. Ei au publicat o captură a mesajului Oliviei Steer: „Întrebarea serii: evreii gazați la Auschwitz aveau comorbidități, nu-i așa?”.

1 comentariu la “Institutul pentru Studierea Holocaustului, după o postare a Oliviei Steer: De la antivaccinare la antisemitism e doar un pas

  1. & Urâte vremuri, ? Evreii nu reușiseră să își formeze un stat după plecarea, cu victime, din Egipt, deși erau o comunitate puternică, însă au reușit după ceva ani de la război să fie recunoscuți ca stat , Germania devenind însă două state, iar Rusia devenind Uniune Sovietică prin comasarea mai multor popoare,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *