Instructorul de înot de la CS Dinamo acuzat de violarea unei fetiţe de 7 ani, arestat pentru 30 de zile

Sursa foto: Pixabay

Tânărul de 20 de ani, instructor de înot la clubul Dinamo, reţinut miercuri pentru viol asupra unei fetiţe de şapte ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Fapta s-a petrecut în incinta bazinului de înot, în timpul programului. Reprezentanţii CS Dinamo au precizat că au reziliat contractul de activitate sportivă dintre club şi antrenor, fiind predate anchetatorilor imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Poliţia Capitalei a anunţat că, miercuri, poliţişti de la Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un tânăr, în vârstă de 20 de ani, pentru viol. Ulterior, el a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.
”În fapt, la data de 13 februarie 2024, în jurul orei 20.30, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, fiica sa, minoră, în vârstă de 7 ani, ar fi fost victima unei infracţiuni de viol, bănuit de comiterea faptei fiind instructorul de înot. Evenimentul ar fi avut loc în incinta unui bazin de înot din cadrul unui club, situat în Sectorul 2”, a transmis miercuri Poliţia.
În urma cercetărilor, a fost identificat şi depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, angajat ca instructor în baza unui contract de activitate sportivă în cadrul clubului respectiv. Din cercetări, s-a stabilit că, la momentul comiterii faptei, acesta se afla în timpul programului de lucru.
Tânărul a fost dus la audieri, iar, în baza probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către Secţia 6 Poliţie, sub supravegherea procurorului specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, pentru infracţiunea de viol, în forma agravată.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: