Skip to content
" "
Politică

UPDATE Întâlnire Băsescu- Iohannis la Cotroceni

" "

Tatiana Niculescu Bran, purtătorul de cuvânt desemnat al lui Klaus Iohannis, a confirmat, pentru mediafax, întâlnirea pe care preşedintele ales şi preşedintele Traian Băsescu o vor avea la Cotroceni, precizând că cei vor discuta instituţionale ale predării-preluării mandatului.

„Preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi preşedintele Traian Băsescu vor avea în această seară, la ora 17.00, o întâlnire la Palatul Cotroceni. Cei doi preşedinţi vor discuta detaliile instituţionale ale predării-preluării mandatului de preşedinte al României”, a declarat Tatiana Niculescu Bran.

Ea a menţionat totodată că duminică, după învestirea preşedintelui Iohannis în Parlament, va avea loc, la Palatul Cotroceni, o scurtă ceremonie festivă care va marca transferul de putere între cei doi preşedinţi.

 

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va avea o întâlnire cu preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, miercuri, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni.

Până în aces moment nu sunt cunoscutele subiectele pe care le vor dezbate cei doi. Pe site-ul administrației prezidențiale, întâlnirea dintre Iohannis și Băsescu nu este trecută în programul oficial al actualului președinte al României.

 

Ştire în curs de actualizare.

" "

1 comentariu la “UPDATE Întâlnire Băsescu- Iohannis la Cotroceni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *