Skip to content
Politică

Întâlnire Christian Terheș – Răzvan Cuc: Am cunoscut un ministru hotărât să finalizeze construcția de autostrăzi în ritm accelerat

Facebook

Candidatul PSD la alegerile europarlamentare, Christian Terheș, s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a discuta despre stadiul construcției de autostrăzi.

”Un subiect important de discuție în cadrul întâlnilor pe care le-am avut cu lideri aleși și cetățeni din Transilvania a fost situația autostrăzilor. Am solicitat, de aceea, o întrevedere cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a afla direct de la domnia sa stadiul construcțiilor de autostrăzi. Întâlnirea a fost una constructivă și am cunoscut un ministru neobosit și foarte hotărât să finalizeze construcția de autostrăzi în regim accelerat. Din poziția de europarlamentar voi sprijini toate proiectele de modernizare a infrastructurii din România”, a scris Christian Terheș pe Facebook.

Ministrul Răzvan Cuc a marcat și el întâlnirea, de asemenea cu o postare pe rețeaua de socializare.

”M-am întâlnit astăzi cu Cristian Terheș, candidat PSD la viitoarele alegeri europarlamentare, pentru a discuta despre stadiul obiectivelor de investiții ale Ministerului Transporturilor, cu precădere despre loturile de autostradă din Transilvania.

Am purtat această discuție din dorința de a ne sprijini din viitoarea lui postură de europarlamentar, din partea PSD, pentru o implementare cât mai rapidă a proiectelor, la nivel european, și o absorbție cât mai mare a fondurilor europene. Știu că este un bun român și cu siguranță se va lupta pentru interesul României.

Cu această ocazie am convenit să mergem pe teren pentru a verifica la fața locului stadiul acestor proiecte și pentru a analiza evoluția lor cât mai rapidă, astfel încât românii să beneficieze cât mai curând de drumuri de mare viteză, așa cum își doresc.

Vizita domnului Terheș vine ca urmare a preocupărilor manifestate de mai mulți primari si cetățeni din zona Transilvaniei, cu privire la obiectivele de investiții din aceasta zonă.

Din viitoarea poziție, de europarlamentar, sunt sigur că va susține toate proiectele de modernizare a infrastructurii din Romania”, a precizat ministrul Transporturilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *