Întâlnire de gradul zero la Guvern

Întâlnire de gradul zero la Guvern. Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, miercuri, cu Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la București, Dean Thompson. Discuția de la Guvern a vizat teme ce privesc NATO şi apropiatul summit al Alianţei, a precizat premierul Victor Ponta pentru Mediafax.

Ambasada SUA a precizat, cu privire la întâlnire, că „însărcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA se întâlneşte în mod constant cu oficiali români să discute probleme bilaterale”.

În urmă cu câteva zile, Dean Thompson a exprimat o serie de poziţii cu privire la activitatea Guvernului şi a reprezentanţilor acestuia, inclusiv cu privire la OUG care permite migraţia aleşilor locali, publicată, marți, în Monitorul Oficial.

„Înainte de mişcarea făcută de Guvern, am avut discuţii cu toate părţile implicate. Am vorbit cu oameni din Guvern, am vorbit cu oameni din afara Guvernului, pe mai multe niveluri. Declaraţia noastră nu a luat vreo poziţie pe substanţa problemei, referindu-se mai degrabă la procedură şi la faptul că noi credem că o procedură parlamentară transparentă este cea mai bună cale de urmat când vine vorba despre schimbat legi”, declara Dean Thompson.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL