Skip to content
Sport

Întâlnire de taină între Geoană și Marian Munteanu. Pun la cale un nou partid?

https://www.cancan.ro
" "

Fostul lider al PSD Mircea Geoană a fost surprins în timp ce lua masa alături de Marian Munteanu și mai mulţi oameni de la PSD şi PNL.

Astfel, după ce a ajuns din nou în lumina reflectoarelor, o dată cu scandalul alegerilor din 2009, Mircea Geoană pare că vrea să se reinventeze pe scena politică, dacă este să luăm în considerare ultimele imagini surprinse de Cancan.ro.

" "
" "

Întâlnirea e cu atât mai ciudată cu cât în afara ideologiilor diferite ale lui Geoană şi ale lui Munteanu, fostul lider al PSD a criticat anul trecut desemnarea lui Munteanu drept candidat la primăria Capitalei din partea PNL.

Acum însă lucrurile s-au schimbat. Cei doi au stat unul lângă altul la masă, au discutat şi au fost foarte amabili unul cu celălalt. La plecare, Mircea Geoană l-a salutat cordial pe Marian Munteanu, care a şi dat o explicaţie pentru această întâlnire.

”Am fost la o întâlnire cu nişte prieteni comuni din străinătate. Eu şi Mircea Geoană avem prieteni comuni din SUA, care au trecut prin România, şi cu care am luat masa. La masă au fost şi doi oameni de la PNL şi doi de la PSD. De asemenea, patru prieteni americani. Toţi prietenii mei sunt importanţi! Am vorbit cu Mircea Geoană, ne-am salutat, habar n-aveam că a criticat desemnarea mea drept candidat PNL la Primăria Bucureşti”, a declarat Marian Munteanu.

Marian Munteanu s-a referit, de altfel, şi la eventualitatea în care ar fi ajuns primar al Capitalei.

„Dacă veneam eu era jale. Lasă că avem acum primar bun. Nu poţi să faci bine cu sila. S-a spus după ce am fost desemnat candidat din partea PNL că sunt legionar, că sunt securist, nişte prostii, nu a stat nimeni să verifice acuzaţiile astea false”, a adăugat Marian Munteanu pentru CANCAN.RO

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *