Skip to content
Politică

Întâlnire de ultimă oră în PNL. Pe cine urechează conducerea pentru eșecuri

facebook.com

Partidul Național Liberal fierbe, pe lângă faptul că organizarea Congresului din iunie provoacă dispute aprinse între membrii, mai nou, Felix Tătaru pune paie pe foc.  Acesta este considerat mărul discordiei, deoarece a lăsat partidul cu o gaură în buget, de  370.000 de euro, bani pe care i-a încasat fără facturi.

Raluca Turcan, președenitele interimar al PNL, a acuzat-o pe Alina Gorghiu, pe Ilie Bolojan și Gheorghe Falcă de faptul că ei sunt principalii vinovați,deoarece ei l-au adus pe Felix Tătaru ca și consultant politic.

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, dă vina pe Alina Gorghiu, Ilie Bolojan şi Gheorghe Falcă, aceştia fiind cei care l-au adus pe Felix Tătaru la partid pe post de consultant politic, potrivit antena3.ro.

Conducerea PNL urmează să aibă luni o şedinţă, în care se vor discuta problemele financiare ale partidului, însa asta nu e singura problemă cu care se confruntă  partidul, liberalii trebuie să găsească urgent şase milioane de euro ca să îşi plătească datoriile, până la finalul lunii aprilie, când încep alegerile în orgnizațiile județene.

În PNL s-a hotărât că, cei care nu pun bani  să-și plăteacă datoriile nu mai pot să candideze pentru funcții de conducere, și nici să fie delegați, adică să aleagă pe cineva. În plus, dacă în șase luni de la atenționare nu se plătesc datoriile, ”restanțierii” riscă excluderea din partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *