Skip to content
Politică

Întâlnire importantă între Mihai Daraban și ambasadorul Statelor Unite Mexicane

ccir.ro
" "

Joi, 14 decembrie, Președintele Camerei de Comerț și Industrie, dl Mihai Daraban a fost vizitat la sediul CCIR Business Center de noul ambasador al Statelor Unite Mexicane în România, Jose Guillermo Ordorica Robles.

Președintele CCIR a oferit o scurtă prezentare a Sistemului Cameral și a companiilor unde este acționar, punând accent pe centrul expozițional ROMEXPO și Tominvent, relatează ccir.ro. Printre subiectele principale s-a identificat și importanța Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă CCIR.

" "
" "

Mihai Daraban a prezentat potențialul economic al României, care prin intermediul portului Constanța poate deveni o poartă de acces către țările din Europa Centrală și de Est pentru companiile mexicane. Jose Guillermo Ordorica Robles a precizat că Mexicul poate prezenta un important punct de intrare pentru companiile românești pe piețele vaste din America Latină.

În cadrul întregii întâlniri au fost dezbătute subiecte privind viitoare proiecte comune în vederea îmbunătățirii relațiilor comerciale dintre România și Mexic, cât și organizarea unor forumuri de afaceri bilaterale și misiuni economice în cele două țări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *