Skip to content
Politică

ÎNTÂLNIRE la ceas de seară: disidenții din PSD schimbă CALCULELE moțiunii EXCLUSIV SURSE

Soarta ministrului Justiției, Tudorel Toader, este în centrul dezbaterilor interne din cadrul Partidului Social Democrat (PSD). Reiterăm faptul că Partidul Național Liberal (PNL) a inițiat o moțiune simplă împotriva actualului ministru al Justiției și care va fi votată miercuri, 31 octombrie.

Liviu Dragnea, întrebat cum vor vota cei din PSD, a declarat că social-democrații o vor face după propria lor conștiință. În cursuri serii de miercuri a avut loc o întâlnire decisivă pentru soarta ministrului Tudorel Toader.

Potrivit surselor PSnews.ro, tabăra de puciști din PSD s-a întâlnit la un restaurant cu ocazia zilei de naștere a deputatului Petrea Gabriel unde s-a luat o decizie esențială pentru rezultatul moțiunii de mâine. Concret, puciștii, în număr mai mare de 40, au decis că vor rămâne în plen la votul moțiunii, ba chiar mai mult, au ales să voteze la vedere. 

În aceste condiții, moțiunea simplă a Partidului Național Liberal va fi sortită eșecului întrucât vă reamintim că moțiunile se adoptă la Camera Deputaților cu o majoritate simplă de 50%, dar există o condiționare de cvorum potrivit căreia nu se poate desfășira votul decât în prezența majorității deputaților.

Puciștii încearcă astfel să administreze o lovitură trio-ului Dragnea-Iordache-Nicolicea care dorește plecarea ministrului Justiției Tudorel Toader din funcție, întrucât nici până în prezent nu a fost dată OUG pe amnistie și grațiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *