Skip to content
Politică

Întâlnire la nivel înalt. Cioloș în război cu Iohannis?

Prima întâlnire săptămânală dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloș, după ce preşedintele şi-a exprimat public nemulţumirea de Guvern a fost anulată de premier, care nu a mai dorit să ia parte.

Cei doi se întâlnesc de obicei în fiecare săptămână pentru a discuta cele mai importante teme politice şi economice ale ţării, potrivit Romaniatv.net
Întâlnirea venea la o zi după ce preşedintele a subliniat că sunt lucruri care îl nemulţumesc la acest Guvern. „Nu e Guvernul meu”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, la Timişoara, că sunt lucruri care îl nemulţumesc la acest Guvern, menţionând însă că „nu toate se rezolvă pe scena publică”. Şeful statului a precizat că acest Guvern nu este „al lui”, aşa cum spun unii. „Nu e guvernul meu. Acest guvern a fost o soluție, până la alegerile din toamna acestui an”, a explicat Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, luni, la Timişoara, unde a deschis conferinţa intitulată „Diaspora şi prietenii săi” printr-un discurs ţinut pe scena Operei Naţionale din municipiu. În alocuţiunea sa, preşedintele a afirmat că va aborda, în premieră, mai multe teme, printre care şi lipsa sa de comunicare.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prima-intalnire-dintre-iohannis-si-ciolos-dupa-criticile-presedintelui-la-adresa-guvernului_288933.html#ixzz46v1K4WPI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *