Skip to content
Politică

Întâlnire la nivel înalt. Vezi ce subiecte au dezbătut Liviu Dragnea și Costin Borc, la sediul PSD

" "

Președintele social-democraților Liviu Dragnea și vicepremierul Costin Borc s-au întâlnit, în cursul zilei de luni, la sediul PSD pentru a discuta proiectul de țară.

„Am deja o analiză, a fost o discutie despre ce se poate construi, cum putem face lucrurile împreună”, a declarat vicepremierul Costin Borc.

" "
" "

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că a fost deranjat de iniţiativa premierului Dacian Cioloş şi a vicepremierului Costin Borc privind evenimentul de lansare a proiectului „România competitivă”, considerând că cei doi au încercat să „confişte” proiectul de ţară al preşedintelui Klaus Iohannis, „din foame de faimă” şi crede că şi şeful statului a fost deranjat de acest lucru.

Dragnea se referă la evenimentul de marţi, de la Palatul Parlamentului, în care a fost lansat proiectul „România competitivă” de către Guvern, la care a participat şi preşedintele Klaus Iohannis, dar şi el, informează Romaniatv.net

„Ce m-a deranjat pe mine – şi cred că l-a deranjat şi pe preşedinte, cred, nu ştiu – este că după discuţia de luni, de la Palatul Cotroceni, Guvernul a vrut să-l transforme în lansarea proiectului de ţară. Noi la Cotroceni discutasem că începem să construim un grup de lucru serios. (…) Mie, şi nu numai mie, mi s-a părut că Guvernul a încercat să confişte această idee”, a spus Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *