Skip to content
Politică

Întâlnirea secretă a prefectului Speranța Cliseru. Cine este misteriosul ofițer FOTO

youtube.com

Detalii interesante au ieșit la iveală odată cu filmarea în care apare Speranța Cliseru. Astfel, Incisivdeprahova.ro, dezvăluie cine este personajul care o însoțea pe Cliseru la terasa la care a fost abordată.

Concret, este vorba despre Colonelul DGIPI, Bogdan Voican. Potrivit aceleiași surse, sediul DGIPI se află la două străzi distanță de localul în care a avut loc întâlnirea dintre cei doi.

Bogdan Voican este apropiat al fostei conduceri ale DGIPI, trimisă în judecată in corpore de către DNA pentru fraudarea fondului de recompensarea a agenturii (Nicolae Gheorghe/Rares Vaduva/Silviu Dumitrache), fiind promovat în funcție de șeful și prietenul său, Răzvan Mărculescu – actualul comandant al DGIPI.

În contextul cercetării evenimentelor din 10 august, demarată de către Parchetul General, întâlnirea dintre Cliseru și un ofițer DGIPI ridică semne de întrebare având în vedere că instituția ar putea fi implicată în ancheta procurorilor.

Reamintim că, prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, a fost abordată la o terasă din Bucureşti de un cetăţean care i-a cerut să iasă public şi să spună că ministrul de Interne, Carmen Dan, şi liderul PSD, Liviu Dragnea, mint cu privire la intervenţia Jandarmeriei la protestul din 10 august.

După acest episod, Cliseru a declarat că intenționează să depună o plângere penală pentru hărțuire, pe numele cetățeanului care a filmat-o în timp ce se afla într-o întâlnire privată.

Citiți mai mult aici: Speranța Cliseru va depune plângere penală pentru hărțuire. Cine este vizat EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *