Skip to content
Politică

Traficul feroviar, afectat serios de ninsori. Un tren a fost inundat

Traficul feroviar a fost afectat serios de ninsori.

Două trenuri care circulau pe rutele Satu Mare – București si Craiova – București au ajuns, la destinație cu întârzieri de peste două ore, din cauza unor defecțiuni.

Alte două garnituri au avut întârzieri de aproximativ o sută de minute, iar un tren a fost anulat din cauza zăpezii și a vântului.

Problemele au fost însă şi pe şine. Imagini incredibile au fost surprinse pe ruta Satu Mare- Oradea-Bucureşti. Călătorii au filmat apa care curgea din tavan inundând o bună parte din garnitură. Totul sub ochii controlorilor care le spuneau călătorilor că nu au unde să-i mute.

Călătorii care circulau în trenul dinspre Satu Mare spre Bucureşti aproape că au văzut moartea cu ochii. Oamenii s-au trezit inundați la propriu, după ce au plătit câteva sute de lei să doarmă până în Capitală. Când s-au trezit inundaţi, călătorii au cerut explicații, însă nu le-au primit. Controlorii au ridicat din umeri și au spus că nu au alte vagoane în care să-i mute pe cei afectați de inundație.

Pasagerii au fost mutați într-un final în alt vagon, dar asta după mai bine de două ore de țipete și scandal. În timp ce pe imaginile surprinse în vagonul groazei se vede teroarea prin care au trecut călătorii, CFR Călători spune că oamenii au primit ceai cald, scrie ziarulclujean.ro Nu a fost singurul tren care a circulat cu probleme spre Capitală, potrivit b1.ro.

Şi trenul Craiova-Bucureşti a ajuns, la destinație cu întârzieri de peste două ore, din cauza unor defecțiuni, alte două garnituri au întârzieri de aproximativ o sută de minute, iar un tren a fost anulat din cauza zăpezii și a vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *