Skip to content
București Știri

Întârzieri la metrou: Metrorex anunță că sunt probleme tehnice

Probleme tehnice la metroul bucureștean, în această dimineață, pe magistralele 1 și 3, care a dus la perturbarea circulației trenurilor.

Sunt afectate trenurile care circulă între Dristor1 -Republica şi Anghel Saligny – Păcii.  Atât în stații cât şi în trenuri călătorii sunt anunțați că sunt probleme tehnice iar circulația se desfăşoară îngreunat. Problemele de semnalizare au apărut între stațiile Piața Unirii și Nicolae Grigorescu.

Circulația la metrou se desfășoară cu dificultate miercuri dimineață, din cauza unor probleme tehnice. Trenurile care circulă pe magistralele 1 și 3 ajung cu întârziere în stații, astfel că pasagerii așteaptă minute în șir pe peroane, anunțp b1.

„Informăm publicul că astăzi, 27.02.2019, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 1 cu 3 se desfășoară cu o întârziere de până la 3-4 minute față de intervalul normal de succedare a trenurilor. Situația este cauzată de un deranjament tehnic. Echipele Metrorex vor interveni în cursul acestei nopți pentru remedierea situaţiei. Călătorii sunt anunțati prin sistemul de sonorizare din stații”, transmit reprezentanții Metrorex.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *