Interceptări DNA. Polițiștii din Arad primeau șpaga în șervețel, înainte de „traseu”

politie politia rutiera trafic
Sursa foto: Politia Romana

Procurorii DNA au trimis în judecată, pentru fapte de corupție, cinci angajați ai Ministerului Afacerilor Interne (MAI) – Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCÎV) Arad. În urma anchetei declanșate, procurorii au destructurat o rețea bine pusă la punct care, în schimbul unor sume de bani, ar fi permis fraudarea probei practice a examenului de obținere a permisului de conducător auto în perioada 2022 – ianuarie 2023.

Gândul prezintă informații în exclusivitate din dosarul întocmit de DNA și trimis magistraților arădeni, interceptările efectuate în cursul anchetei fiind devastatoare pentru cei intrați în vizorul procurorilor anticorupție și trimiși în judecată sub control judiciar.

Acesta dosar este doar un alt exemplu din care reiese că permisele de conducere obținute cu ajutorul șpăgilor rămân, în continuare, un subiect de actualitate. Cum mulți dintre candidații la statutul de „șofer” nu se simt siguri pe ei și nu doresc să pice „traseul”, după ce au reușit să treacă, victorioși, de „sală”, aceștia intră într-un angrenaj infracțional care este gestionat chiar de unii instructori auto și de polițiști-examinatori.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL