Skip to content
Politică

INTERCEPTĂRI complete. Dosarul Microsoft- Discuție între Cocoș și Pescariu

" "

Într-o discuție cu Dinu Pescariu, omul de afaceri Dorin Cocoș, care se află în arest preventiv pentru 30 de zile, a adus în discuție și numele „Elena”.

cocos1   cocos2 (2)

" "
" "

 

cocos3

 

Discuție Gabriel Sandu-Persoană necunoscută:

Gabriel Sandu: Funeriu, dacă are protecţie de la PMP şi pe Vreme… au şi ei un abuz în serviciu când, în fond, ei au făcut toată porcăria asta, deci de la ei a pornit tot, înţelegi, iar ăla care-i cel mai belea sunt eu.

Discuție Dumitru Nicolae

Dumitru Nicolae: Auzi, vorbeşte tu cu, cum o chemă? Cu notăriţa. Dacă e, luni să-mi pregătiţi şi mie documente în care să dau acţiunile (n.r. – firmei) donaţie la copiii mei.

(…)

Cleo: La modul că, dacă să spunem ai vreodată nişte creanţe, în următorii trei ani, să zicem, ai datorii, îţi anulează donaţia.

 

Dorin Cocoș a fost miercuri arestat preventiv alături de Gheorghe Ştefan, Dumitru Nicolae „Niro” şi Gabriel Sandu.

Elena Udrea, fosta soție a lui Dorin Cocoș, a transmis marți seara, în cadrul unei emisiuni televizate faptul că nu există nicio posibilitate ca ea să aibă vreo legătură cu afacerea Microsoft.

„Celor care mă atacă, dar mai ales susţinătorilor mei, le spun că nu există nicio posibilitate ca eu, Elena Udrea, să am vreo legătură cu această afacere , în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum. Oamenii chiar dacă sunt căsătoriţi, cel puţin în cazul meu, mai ales când au cariere separate, ajung la un moment dat să aibă chiar în interiorul unei căsătorii vieţi separate. Acesta este şi motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorţ”, a declarat liderul PMP, Elena Udrea. 

Citește și Ce calitate are Elena Udrea în dosarele DNA

" "

3 comentarii la “INTERCEPTĂRI complete. Dosarul Microsoft- Discuție între Cocoș și Pescariu

  1. … în măsura în care ea va fi demonstrată de procurori ca fiind aşa cum arată acum…. spune Udrea …
    Ce dovada mai clara de influenta asupra procurorilor se doreste ??? Asta cu gura ei spune ca, asa cum arata acum, ea nu are nici o problema. Deci, daca va fi o cercetare pe bune, inteleg ca e altceva, va arata altfel. nu cum arata acum. Si uite ca si Cocos ii pronunta numele. Deci nici acum nu arata chiar bine pentru ea. Apoi replica lui Gabriel Sandu e geniala. Pai cum bre, ca insusi Baselu sustinea ca Funeriu si Vreme au doar un abuz in serviciu in spate ! Tu spui ca ei au savarsit si de la ei a porrnit ??? Incepeti sa va dati in gat unul pe altul ??? Asa mai da !!! Sa aveti spor in declaratii !

  2. In dosarul Microsoft Liviu Tudor joaca un rol important fiind o veriga prin care Gheorghe Stefan „Pinalti”- Primarul din Piatra Neamt si Nicu Niro Dumitru au primit bani din firmele offshore ale lui Liviu Tudor-firme din Insulele Man dar si din BVI-avand rolul de intermediere si livrare de cash, totul facandu se in casa lui Liviu Tudor din Menton din sudul Frantei, unde Gheorghe Stefan si Nicu Niro sunt oaspeti regulati.

    200 milioane teapa la Alfa bank si Cec Bank-o alta afacere Liviu Tudor-teparul Bancorex, omul de afaceri care a adus cafeneaua Starbucks intr-un parc de birouri si patronul Reporter Virtual.

  3. Liviu Tudor- mogulul Rolls Royce, persoana „caritabila” care se da prieten cu Printul Charles dar fura impreuna cu Pinalti – Gheorghe Stefan – este posesorul unor firme de tip off shore situate in paradisul fiscal din Insulele Man. IN dosarul Microsoft aceste firme au jucat rolul de bidon ajutand sa se scurga spaga la primarul din Piatra Neamt dar si la Nicu Dumitru-zis Nicu Niro, un alt apropiat al lui Liviu Tudor – patronul Reporter Virtual – de fapt un hot urias si un impostor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *