Skip to content
Politică

Interceptări în dosarul retrocedărilor. Ce îi transmitea Hrebenciuc deputatului PSD, Ioan Adam

" "

Reteaua implicata in dosarul retrocedarilor ilegale era monitorizata din septembrie 2013 pana in august 2014, potrivit interceptarilor existente la dosar, anunta Digi 24, care citeaza si cateva interceptari din acest dosar.

Intr-una dintre discutii, Viorel Hrebenciuc ii spunea lui Ioan Adam – parlamentar si avocat: „Suntem in plin razboi cu Romsilva! Nu-i mai cred! Vom castiga 100%! Suta la suta fac ordine. Urat. O sa le placa la toti, o sa vezi”.

" "
" "

Ioan Adam, deputat PSD, catre Dan Bengescu: „Va rog nu va mai lasati calcati in picioare de com.jud.Bacau si Ghelase care au cerut stramutarea in 27 noiembrie. Asta intrece orice inchipuire iar prietenul tau a fost in mod grosolan pacalit. Sunt curios ce reactie va avea cand in vei spune pentru ca in acest sens si-a dat cuvantul, iata bomba”.

Potrivit site-ului de anchete Rise Project, Dan Costin Bengescu este noul procurator al familiei Sturdza si administratorul unei firme de comert de material lemnos, care, in 2012, a inregistrat o cifra de afaceri de doua milioane de lei.

Surse judiciare au explicat care este implicarea lui Ilie Sarbu in dosar. Astfel, rolul sau era sa intervina la directorul general Romsilva sa puna presiune pe angajatii de la Romsilva Bacau astfel incat acestia sa piarda procesele aflate pe roul instantei. In aceste procese, mostenitorii erau reprezentati de avocatul Ioan Adam, potrivit Rise Project.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *